امروز :
  • مهمان عزیز به سایت خوش آمدید. برای شروع در انجمن ثبت نام کنید.
    نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

    موضوع: طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

    1. #1

      بیا گناه کنیم،جایی که خدا نباشد!!!
      عنوان کاربر
      مدیر انجمن صندلی داغ
      جنسیت
      دختر خانم
      تاریخ عضویت
      آذر ۱۳۹۱
      محل سکونت
      تو دل آدما
      نوشته ها
      1,604
      سپاس
      4,753
      سپاس شده 4,632 بار در 1,309 ارسال
      یاد شده
      در 1 پست
      برچسب زده شده
      در 1640 تاپیک
      نقل قول شدن
      در 155 پست
      نوشته های وبلاگ
      127
      2 هفته 2 روز 23 ساعت 31 دقیقه 45 ثانیه
      میزان امتیاز
      49
      Array

      طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان


      مواد لازم :
      برنج =3 پیمانه
      پیاز سرخ شده =نصف پیمانه
      قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
      زرده تخم مرغ =3 عدد
      بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)
      ماست=1 پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)
      روغن مایع=نصف پیمانه
      نمک و فلفل=به مقدار لازم
      روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی

      طرز تهیه :
      برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( 2 قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا" صاف می کنیم و فشار می دهیم.
      قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا" پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
      در این غذا موادی به کار رفته که در دسترس همه می باشد و حتما در منزل شما نیز موجود است .این غذا دارای سبزیجات زیاد است و اگر کم روغن تهیه شود برای همه سنین مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزی های بدون گوشت و کم هزینه است .
      اگر پیمانه های برنج را 120 گرم بگیریم ، برای سرخ کردن پیاز 2 قاشق غذا خوری روغن به کار ببریم ، از ماست با چربی متوسط 5/2% استفاده کنیم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگیریم ، کل غذا محتوی 2300 کالری است و اگر 5 نفر به طور مساوی از آن میل کنند ، هر نفر فقط حدود 500 کالری از غذا دریافت خواهد کرد ؛ دقت کنید چون کلیه مواد آن باید سرخ شود ، از حداقل میزان روغن استفاده کنید و برای سرخ کردن ، روغن مایع را زیاد حرارت ندهید.

      منبع:کلیپ دونی





    2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ARKA از ایشان سپاسگزاری کرده است:

      ((KHoonashame Mehrabon)) (۱۴ خرداد ۱۳۹۲)

    اطلاعات موضوع

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

    بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

    هنوز این صفحه توسط موتور جستجویی یافت نشده است!

    کلمات کلیدی این موضوع

    علاقه مندی ها (Bookmarks)

    علاقه مندی ها (Bookmarks)

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    انجمن منجی دوازدهم از تیر 91 شروع به فعالیت نمود و با فعالیت مذهبی خود توانست جایگاه مناسبی برای جذب جوانان کسب کند، امیدواریم شما نیز با دیدن این مرجع رایگان که نوعی فعالیت تخصصی دارد لذت ببرید. تماس با ما از طریق پیامک 10002000222000، شماره یک را برای عضویت در سامانه پیامکی ارسال کنید.

    طراحی و توسعه: وی بی ایران || ویرایش: انجمن منجی دوازدهم