1. تمامی منابعی که در انجمن منجی دوازدهم اعلام شده اند و دارای لینک هستند مورد تأیید هستند.
    سامانه پیامکی انجمن منجی دوازدهم : 10002000222000 با ارسال شماره 1 ، عضو شوید.

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان

شروع موضوع توسط ARKA ‏04/06/2013 در انجمن آموزش آشپزی

  1.  
    ARKA

    ARKA مدیر انجمن صندلی داغ کادر مدیریت "مدیریت تالار"

    تاریخ عضویت:
    ‏16/12/2012
    ارسال ها:
    1,954
    تشکر شده:
    10,917
    تشکر کرده:
    6,229
    امتیاز:
    168
    شغل :
    حسابداربازنشسته:|
    محل سکونت:
    تو دل آدما
    نحوه آشنایی با انجمن:
    معرفی دوستان
    جنسیت:
    دختر خانم
    پیام کاربری:
    بیا گناه کنیم،جایی که خدا نباشد!!!
    [​IMG]
    مواد لازم :
    برنج =3 پیمانه
    پیاز سرخ شده =نصف پیمانه
    قارچ =150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خرد و تفت داده شده)
    زرده تخم مرغ =3 عدد
    بادمجان =3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافی آن در یک صافی گرفته شود)
    ماست=1 پیمانه( می توان در همه موارد بالا ، از پیمانه پلوپز استفاده کرد)
    روغن مایع=نصف پیمانه
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    روغن اضافی برای سرخ کردن مواد به اندازه کافی

    طرز تهیه :
    برنج را خیس کرده ، آبکش می کنیم و اصطلاحا" زنده بر می داریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه می کنیم ( احتیاج نیست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم ؛ این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم ( 2 قاشق غذا خوری ) از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا" صاف می کنیم سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا" صاف می کنیم و فشار می دهیم.
    قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا" پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
    در این غذا موادی به کار رفته که در دسترس همه می باشد و حتما در منزل شما نیز موجود است .این غذا دارای سبزیجات زیاد است و اگر کم روغن تهیه شود برای همه سنین مناسب خواهد بود و ضمنا از نوع آشپزی های بدون گوشت و کم هزینه است .
    اگر پیمانه های برنج را 120 گرم بگیریم ، برای سرخ کردن پیاز 2 قاشق غذا خوری روغن به کار ببریم ، از ماست با چربی متوسط 5/2% استفاده کنیم و پس از سرخ کردن بادمجان روغن آن را بگیریم ، کل غذا محتوی 2300 کالری است و اگر 5 نفر به طور مساوی از آن میل کنند ، هر نفر فقط حدود 500 کالری از غذا دریافت خواهد کرد ؛ دقت کنید چون کلیه مواد آن باید سرخ شود ، از حداقل میزان روغن استفاده کنید و برای سرخ کردن ، روغن مایع را زیاد حرارت ندهید.

    منبع:کلیپ دونی




     
    ((KHoonashame Mehrabon)) و (کاربر حذف شده) از این پست تشکر کرده اند.
موضوع های مشابه: طرز تهیه
انجمن عنوان تاریخ
آموزش آشپزی طرز تهیه آش سالک ‏15/06/2014
آموزش آشپزی طرز تهیه مربای بادمجان ‏15/06/2014
آموزش آشپزی طرز تهیه رول های قیفی ‏15/06/2014
آموزش آشپزی ********* طرز تهیه دلمه مرغ ********* ‏28/01/2014
آموزش آشپزی ********* طرز تهیه نان بربری کنجدی در فر ********** ‏20/01/2014
آموزش آشپزی طرز تهیه بال سوخاری به روش چینی ‏15/01/2014
آموزش آشپزی طرز تهیه کوکوی سه رنگ ‏09/01/2014
آموزش آشپزی ********** طرز تهیه دوپینگ پلو ********** ‏21/10/2013
آموزش آشپزی *********** طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک *********** ‏08/09/2013
آموزش آشپزی *********** طرز تهیه ی گالانتين مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) ************ ‏04/09/2013